Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope auto cu format 205/55 R18 in Moldova

Magazinul nostru online are o gama uimitoare de anvelope auto de marca de la companii populare . Anvelope de dimensiunea convenabila exact pentru autovehiculul Dvs veti gasi la noi pe site. Va satisfacem in plus cu gama sortimentului si cu un cost atractiv.

Cum sa cititi valorile formatului anvelopelor?

Pe suprafata de profil a anvelopei observati un numar anumit de caractere si litere. El include toate informatiile despre cauciuc. Exista trei cantitati cele mai importante care toti proprietarii de masina trebuie sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in consideratie anvelopele cu valorile - 205/55 R18:

  • I valoare e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua valoare e proportionalitatea anvelopei. Aceasta inaltime indica legatura intre lungimea profilului si latimea in procente.
  • R - Multi soferi socotesc gresit ca, aceasta litera constituie raza. Acesta e caracteristica unei anvelope auto care are o centura radiala.
  • Cifra dupa R este desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa definiti dimensiunea potrivita?

In documentatia tehnologica a vehiculului exista un formular cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din anvelopele instalate pe transportul rutier. In caz ca intilniti probleme in alegere si posedati nevoie de informatii suplimentare, contactati mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati varianta cea mai optima. Vindem intotdeauna produse originale.

Sus