Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope cu format 205/80 R16 in Chisinau

Catalogul nostru online are o alegere impresionanta de anvelope de calitate de la marci de incredere . Anvelope de dimensiunea potrivita pentru automobilul Dvs veti gasi pe situl nostru. Va intilnim de asemenea cu bogatia selectiei si cu un cost acceptabil.

Cum sa intelegeti valorile de dimensiune anvelopelor?

Pe suprafata de profil a anvelopei se observa un numar anumit de cifre si litere. Acesta include intregul material despre cauciuc. Sunt 3 parametri cei mai esentiali care toti soferii trebuie sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in cont cauciucul cu valori - 205/80 R16:

  • 1 denumire e latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua denumire e proportionalitatea anvelopei. Aceasta marime arata relatia dintre indelungarea profilului si diametru in procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor considera gresit ca, acest simbol semnifica raza. Acesta e parametrul unei anvelope auto ce are o lenta radiara.
  • Cifra de dupa R e valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa decideti parametrul necesar?

In actul tehnic a vehiculului exista un certificat cu componentele anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest certificat poate fi primit si din anvelopele disponibile pe automobil. In caz ca intampinati probleme in alegere sau aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa achizitionati varianta cea mai corecta. Oferim exclusiv produse de calitate inalta.

Sus