Pneuri 215/38 R18

Nu exista inca produse pe site.

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie de anvelope de calitate. Pentru a alege cauciucul potrivit 215/38 R18, trebuie sa intelegeti un numar mare de proprietati, in special: valoarea revolutiilor, precum si puterea. Sezonalitatea este importanta. Diferenta de temperatura intre anvelope poate provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele de vara, iarna si toate vremea 215/38 R18?

Anvelope de vara 215/38 R18

Anvelopele sunt schimbate regulat primavara in Moldova. Temperatura este de aproximativ 10 ° C sau mai mult. Anvelopele de vara 215/38 R18 au multe caracteristici care indeplinesc conditiile meteo din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru aduce vehiculul la o oprire rapida. 
  2. Management de incredere. Aceasta proprietate poate rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la interventia soferului, cu atat calatoria va fi mai sigura.
  3. Acvaplanare excelenta. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt adaptate sa se deplaseze pe suprafete umede.

Teritoriul nostru se caracterizeaza printr-un numar mare de ploi vara, din acest motiv, trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Anvelope 215/38 R18 pentru iarna

In acea perioada, temperatura scade sub cinci grade, trebuie sa schimbati anvelopele pentru iarna. Anvelopele de iarna 215/38 R18 este o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem.. Internet magazinul nostru furnizeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. Inca se descurca bine pe pista. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la marci de incredere!

Pentru a conduce in siguranta iarna, trebuie sa comandati rampe de iarna 215/38 R18!

Pneuri 215/38 R18 tot sezonul

In ciuda scepticismului, anvelopele pentru orice vreme 215/38 R18 nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Se descurca bine cu indicatorii in intervalul de la -7 la + zece grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti includ optiuni de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. Daca doriti sa cumparati cauciucuri all-season 215/38 R18, sunati la operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png