Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope cu elemente 215/40 R16 in Chisinau

Catalogul nostru online ofera o gama incredibila de anvelope pentru automobil de marca de la companii populare . Anvelope de proportia potrivita pentru autovehiculul Dvs gasiti in magazinul nostru. Va satisfacem in plus cu bogatia sortimentului si cu un pret acceptabil.

Cum sa cititi valorile de dimensiune anvelopelor?

Pe partea laterala a anvelopei auto observati un numar anumit de caractere si litere. El contine intregul certificat despre anvelopa. Exista trei parametri cei mai esentiali care toti soferii trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in considerare anvelopele cu parametrii - 215/40 R16:

  • Prima denumire e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua denumire e proportionalitatea anvelopei auto. Aceasta marime arata legatura intre lungimea profilului si diametru ca procente.
  • R - Multi soferi considera gresit ca, aceasta litera inseamna raza. Acesta e dimensiunea unei anvelope de masina ce are un cordon radiar.
  • Cifra dupa R e valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa determinati dimensiunea necesara?

In certificatul tehnic a vehiculului este un certificat cu parametrii anvelopei pentru masina Dvs. Acest certificat poate fi primit si din cauciucurile disponibile pe transportul rutier. Daca intampinati greutati in alegere si aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa procurati optiunea cea mai acceptabila. Oferim doar produse de calitate inalta.

Sus