Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina intelege ca anvelopele fiabile sunt necesare pentru a conduce confortabil. Pentru a selecta cu precizie anvelopele 215/40 R17, trebuie sa intelegeti multe caracteristici importante, de exemplu: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Sezonalitatea este un factor important. Nealinierea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 215/40 R17?

Partii de vara 215/40 R17

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional in Moldova in timpul primaverii. Clima este de aproximativ 10 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 215/40 R17 au un numar mare de caracteristici, se potrivesc cu vremea din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Ceea ce ofera unei masini o decelerare confortabila. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai precis, in ce masura anvelopele auto sunt reglate pentru a se deplasa pe suprafete umede.

Zona noastra este caracterizata de multa ploaie in timpul sezonului estival, din aceasta cauza, trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Patine 215/40 R17 pentru iarna

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, este important sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 215/40 R17 este o compozitie chimica speciala. Va permite sa mentineti elasticitatea pe vreme rece. Internet magazinul de pneuri nostru aduce produse cu cei mai buni parametri si anume:

  1. Model incastrat. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe autostrada. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Perioada de functionare. Depozitate corespunzator, razele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati cauciucuri de iarna 215/40 R17!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 215/40 R17

Contrar scepticismului, anvelopele pentru toate anotimpurile 215/40 R17 nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ei fac fata bine temperaturilor din regiune de la -7 la + zece °C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti includ caracteristici de vara si iarna. Pentru soferi, roti all season poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. Daca doriti sa cumparati cauciucuri pentru toate anotimpurile 215/40 R17, sunati un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png