Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Absolut toti proprietarii de masini inteleg ca anvelopele excelente sunt necesare pentru o conducere confortabila. In intentia de a achizitiona cu exactitate anvelopele 215/40 R18, este important sa cunoastem multe caracteristici importante, de exemplu: indicele de viteza sau fiabilitate. Timpul de aplicare este un element foarte important. Divergenta anvelopelor in vreme poate provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele de vara, iarna si toate vremea 215/40 R18?

Anvelope 215/40 R18 pentru vara

La noi, de obicei, anvelopele se schimba primavara. Temperatura este de aproximativ 9 grade sau mai mult. Razele de vara 215/40 R18 au o multime de proprietati, ele corespund conditiilor meteo din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Ceea ce confera masinii o reducere a vitezei de functionare. 
  2. Controlul confortului. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o circumstanta dificila pe drum. Cu cat pantele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat conducerea va fi mai sigura.
  3. Acvaplanare buna. Adica in ce masura anvelopele sunt adaptate circulatiei pe suprafete umede..

Regiunea noastra se distinge printr-o multime de precipitatii in sezonul cald, asa ca este important sa punem in functiune aceste caracteristici.

Anvelope de iarna 215/40 R18

Pe masura ce temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 215/40 R18 este o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa pastrati proprietatile in inghet. Anvelopele.md ofera produse cu proprietati excelente, precum:

  1. Model incastrat. Un profil similar are capacitatea de a fi curatat de murdarie. De asemenea, se descurca excelent pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Perioada de functionare. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la furnizori globali!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, trebuie sa comandati rampe de iarna 215/40 R18!

Anvelope pentru toate anotimpurile 215/40 R18

Contrar scepticismului, patinele 215/40 R18 pentru orice vreme nu sunt facute sa se miste tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la +10 grade. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de continutul celui de-al doilea set de roti, caz in care poate fi folosit doar unul.. In cazul in care va asteptati sa comandati patine 215/40 R18 pentru toate anotimpurile, contactati operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Sus to-top.png