Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope auto cu caracteristici 215/45 R16 in Moldova

O alegere minunata de anvelope pentru automobil de marca de la producatori de incredere, vedeti pe situl nostru. Anvelope de proportia recomandabila exact pentru masina Dvs gasiti in magazinul nostru online. Va satisfacem de asemenea cu gama selectiei si cu un cost acceptabil.

Cum sa intelegeti marcajele dimensiunilor anvelopelor?

Pe partea laterala a anvelopei auto se observa un numar anumit de semne si litere. El incheie tot materialul despre cauciuc. Exista III parametri cei mai esentiali care absolut toti proprietarii de masina trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in consideratie anvelopele cu parametrii - 215/45 R16:

  • Prima denumire este latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua denumire este proportionalitatea anvelopei auto. Aceasta inaltime indica legatura intre lungimea profilului si latimea in procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor considera in mod gresit ca, acest simbol semnifica raza. Acesta este parametrul unei anvelope de masina ce are un cordon radial.
  • Numarul de dupa R - desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa definiti parametrul necesar?

In documentarea tehnica a masinei este un act cu parametrii anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest act poate fi luat si din cauciucurile disponibile pe vehicul. In caz ca intampinati probleme in selectare si aveti nevoie de referinte suplimentare, puteti contacta profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa cumparati varianta cea mai buna. Vindem intotdeauna produse originale.

Sus