Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope auto cu caracteristici 215/50 R16 in Republica Moldova

Magazinul nostru online ofera o gama uimitoare de anvelope pentru masina de calitate de la marci cunoscute . Anvelope de proportia potrivita exact pentru masina Dvs veti gasi in magazinul nostru online. Va satisfacem de asemenea cu bogatia selectiei si cu un pret acceptabil.

Cum sa cititi marcajele dimensiunilor anvelopelor?

Pe suprafata laterala a anvelopei auto exista un numar mic de caractere si litere. Acesta include intregul material despre cauciuc. Exista 3 elemente cele mai semnificative care toti soferii ar trebui sa le priceapa:latimea, diametrul si raza.

Luati in cont un exemplu - 215/50 R16:

  • I valoare e latimea anvelopei in milimetri.
  • A II valoare e inaltimea anvelopei auto. Aceasta inaltime indica raportul intre lungimea profilului si latimea in procente.
  • R - Multi automobilisti cred in mod incorect ca, acest simbol constituie raza. Acesta e caracteristica unei anvelope auto care are o lenta radiala.
  • Numarul de dupa R - valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa definiti dimensiunea potrivita?

In certificatul tehnic a masinei exista un document cu parametrii anvelopei pentru masina Dvs. Acest document poate fi primit si din anvelopele instalate pe transportul rutier. In caz ca intampinati probleme in selectare si posedati nevoie de referinte adaugatoare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati varianta cea mai optima. Vindem doar produse originale.

Sus