Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope cu format 235/45 R19 in Moldova

Catalogul nostru online are o selectie incredibila de anvelope de calitate de la marci de incredere . In magazinul nostru online gasiti anvelope cu proportia recomandabila pentru automobilul Dvs . Va satisfacem de asemenea cu bogatia sortimentului si cu un pret atractiv.

Cum sa intelegeti marcajele dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe marginea de profil a anvelopei auto observati un numar mic de semne si litere. Acesta concluzioneaza intregul material despre cauciuc. Exista trei parametri cei mai semnificativi care absolut toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le priceapa:latimea, diametrul si raza.

Luati in consideratie anvelopele cu valorile - 235/45 R19:

  • I denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A II denumire este profilul anvelopei auto. Aceasta dimensiune indica raportul intre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Marea majoritate a proprietarilor de vehicul considera in mod incorect ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope de masina care are un cordon radial.
  • Numarul dupa R - desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa alegeti parametrul potrivit?

In licenta tehnica a autovehiculului exista un certificat cu elemente anvelopei pentru masina Dvs. Acest certificat poate fi obtinut si din anvelopele instalate pe masina. Daca intilniti probleme in alegere si posedati nevoie de informatii adaugatoare, puteti contacta specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa selctati optiunea cea mai corecta. Vindem doar produse de calitate .

Sus