Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope auto cu parametri 235/45 R21 in Moldova

O selectie mare de anvelope auto de calitate marcii populare, gasiti in magazinul nostru. In magazinul nostru online veti gasi anvelope cu dimensiunea recomandabila pentru masina Dvs . Va intilnim de asemenea cu bogatia selectiei si cu un cost atragator.

Cum sa intelegeti marcajele dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe partea laterala a anvelopei auto este un numar mic de cifre si litere. Acesta contine tot materialul despre anvelopa. Exista 3 elemente cele mai importante care toti automobilistii trebuie sa le inteleaga:raza, diametrul si latimea.

Luati in consideratie cauciucul cu parametri - 235/45 R21:

  • 1 denumire e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 denumire e inaltimea anvelopei auto. Aceasta marime indica relatia dintre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Multi automobilisti cred gresit ca, acest simbol constituie raza. Acesta e dimensiunea unei anvelope de masina care are un cordon radiar.
  • Cifra de dupa R e desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa determinati parametrul necesar?

In actul tehnic a autovehiculului este un certificat cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest certificat poate fi primit si din anvelopele instalate pe automobil. Daca intampinati dificultati in alegere si posedati nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa cumparati optiunea cea mai buna. Vindem doar produse originale.

Sus