Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope cu format 235/55 R19 in Moldova

Catalogul nostru online are o gama minunata de anvelope auto de marca de la fabrice de incredere . La noi pe site veti gasi anvelope cu proportia convenabila exact pentru automobilul Dvs . Va satisfacem de asemenea cu gama sortimentului si cu un cost atractiv.

Cum sa cititi valorile formatului anvelopelor auto?

Pe marginea de profil a anvelopei auto se observa un numar mic de caractere si litere. El concluzioneaza tot materialul despre anvelopa. Sunt trei elemente cele mai semnificative care toti proprietarii de masina ar trebui sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in considerare anvelopele cu valorile - 235/55 R19:

  • I denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 denumire este profilul anvelopei auto. Aceasta inaltime indica raportul intre indelungarea profilului si diametru in procente.
  • R - Multi automobilisti cred in mod eronat ca, aceasta litera inseamna raza. Acesta este caracteristica unei anvelope auto care are o centura radiara.
  • Numarul dupa R - desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa definiti parametrul necesar?

In documentarea tehnica a autovehiculului este un certificat cu parametrii anvelopei pentru masina Dvs. Acest certificat poate fi primit si din anvelopele instalate pe automobil. Daca intilniti greutati in selectare sau posedati nevoie de informatii suplimentare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa cumparati optiunea cea mai corecta. Oferim exclusiv produse originale.

Sus