Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Сauciucuri 235/60 R14 in Chisinau

Cutare sau cutare sofer intelege ca, pentru o miscare confortabila, sunt necesare anvelope solide. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 235/60 R14, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este destul de importanta. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile meteo poate duce la consecinte grave asupra pistei! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 235/60 R14?

Patinele 235/60 R14 pentru vara

La noi, de obicei, anvelopele se schimba primavara. Clima, de regula, arata 9 ° C si mai mult. Anvelopele 235/60 R14 pentru vara au un numar mare de proprietati, ele corespund conditiilor de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru permite masinii sa se opreasca in siguranta. 
  2. Management de incredere. Aceasta caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe parcurs. Cu cat pantele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai precis, cum sunt reglate anvelopele auto pentru a se deplasa pe suprafete umede.

Tara noastra este conditionata de un numar mare de ploi in sezonul estival, drept urmare este importanta punerea in functiune a acestor proprietati..

Partii de iarna 235/60 R14

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, este important sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna.. Anvelopele de iarna 235/60 R14 - o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa salvati parametrii la frig extrem. Internet magazinul nostru ofera anvelope iarna noi in Moldova cu proprietati excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata de la produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce fiabil iarna, ar trebui sa cumparati cauciucuri de iarna 235/60 R14!

Cauciucuri 235/60 R14 tot sezonul

Contrar conceptiilor gresite, cauciucuri pentru toate anotimpurile 235/60 R14 nu sunt concepute pentru a rula pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor in intervalul de la -7 la + zece ° C. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema pastrarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 235/60 R14, contactati managerul de vanzari sau plasati o comanda in online magazin cu anvelope.

Sus to-top.png