Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Aproape toti lucratorii din transport stiu ca pentru a conduce confortabil aveti nevoie de anvelope grozave. Pentru a comanda corect anvelopele 235/60 R15, ar trebui sa tineti cont de un numar considerabil de caracteristici, in special: indicatorul de viteza, precum si sarcina. Sezonalitatea este foarte importanta. Nealinierea anvelopelor cu conditiile climatice poate duce la un accident pe drum! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 235/60 R15?

Anvelope de vara 235/60 R15

Anvelopele sunt schimbate regulat in Moldova primavara. Vremea arata de obicei 7 °C si mai mult. Anvelopele de vara 235/60 R15 sunt dotate cu o abundenta de parametri care indeplinesc conditiile climatice din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ce tradeaza reducerea vitezei fulgerului masinii. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si anume, masura in care rampele sunt reglate pentru a se deplasa pe drumuri ude.

Regiunea noastra se remarca printr-o cantitate mare de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv, aceste proprietati ar trebui luate in considerare.

Partii de iarna 235/60 R15

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, este important sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelope de iarna 235/60 R15 - aceasta este o compozitie neobisnuita. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Internet magazinul de anvelope vara nostru vinde bunuri cu caracteristici bune precum:

  1. Model incastrat. Acest profil se caracterizeaza prin capacitatea de a curata de murdarie. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Functionare pe termen lung. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la furnizori cunoscuti!

Pentru a conduce in siguranta iarna, ar trebui sa cumparati anvelope de iarna 235/60 R15!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 235/60 R15

In ciuda scepticismului, rampele 235/60 R15 pentru orice vreme nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de continutul celui de-al doilea set de roti, caz in care poate fi folosit doar unul.. In cazul in care doriti sa cumparati anvelope 235/60 R15 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online din magazin anvelopele in Chisinau.

Sus to-top.png