Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope auto cu parametri 235/60 R19 in Moldova

Catalogul nostru online ofera o gama larga de anvelope pentru masina de marca de la producatori cunoscute . In magazinul nostru veti gasi anvelope cu dimensiunea recomandabila pentru autovehiculul Dvs . Va intilnim de asemenea cu multimea sortimentului si cu un cost atragator.

Cum sa cititi marcajele de dimensiune anvelopelor?

Pe suprafata de profil a anvelopei auto puteti vedea un numar mic de cifre si litere. El concluzioneaza intregul material despre cauciuc. Sunt 3 parametri cei mai esentiali care absolut toti proprietarii de masina ar trebui sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in considerare anvelopele cu parametrii - 235/60 R19:

  • 1 denumire e latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua denumire e inaltimea anvelopei auto. Aceasta marime arata raportul dintre indelungarea profilului si latimea in procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul cred incorect ca, aceasta litera semnifica raza. Acesta e caracteristica unei anvelope auto ce are o centura radiala.
  • Numarul de dupa R - valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa definiti parametrul potrivit?

In certificatul tehnic a automobilului exista un certificat cu parametrii anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest certificat poate fi primit si din cauciucurile instalate pe vehicul. In caz ca intampinati greutati in selectare si posedati nevoie de informatii suplimentare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa alegeti optiunea cea mai buna. Oferim doar produse originale.

Sus