Cauciucuri 235/60 R19 in Chisinau

Nu exista inca produse pe site.

Absolut toti soferii stiu ca, in scopul unei calatorii favorabile, sunt necesare anvelope solide. Cu intentia de a cumpara corect anvelopele 235/60 R19, ar trebui sa intelegem un numar mare de caracteristici, si anume: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Sezonalitatea este destul de importanta. Anvelopele nepotrivite cu conditiile de mediu pot provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 235/60 R19?

Patinele 235/60 R19 pentru vara

In Moldova, anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit cand vine primavara. Vremea este de aproximativ 7 ° C sau mai mult. Anvelopele de vara 235/60 R19 au o multime de caracteristici care corespund vremii din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Acest lucru permite vehiculului sa se opreasca rapid. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati o circumstanta dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat va fi mai confortabil conducerea.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Si mai precis, in ce masura partiile sunt adaptate circulatiei pe drumuri foarte umede.

Tara noastra este conditionata de un numar mare de ploi in sezonul estival, drept urmare este importanta punerea in functiune a acestor proprietati..

Anvelope de iarna 235/60 R19

Cand temperatura scade sub cinci ° C, este important sa schimbati pantele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 235/60 R19 este o compozitie chimica speciala. Te mentine moale la frig. Internet magazinul nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Durabilitate. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la producatori mondiali!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa comandati cauciucuri de iarna 235/60 R19!

Anvelope pentru toate anotimpurile 235/60 R19

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 235/60 R19 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10°C. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si in sezonul de toamna. Aceste produse combina parametri de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii celui de-al doilea set de roti, caz in care este posibil sa se opereze doar una. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile 235/60 R19, va rugam sa contactati un consultant de vanzari sau sa cumparati online.

Sus to-top.png