Cauciucuri 235/60 R20 in Chisinau

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare lucrator din transport stie ca, de dragul unei miscari confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru a comanda corect anvelopele 235/60 R20, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Sezonalitatea este un parametru foarte important. Nepotrivirea anvelopelor cu vremea poate cauza un accident! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 235/60 R20?

Patinele 235/60 R20 pentru vara

In regiunea noastra, de regula, anvelopele se schimba primavara. Temperatura este de aproximativ 8 grade si mai mult. Anvelopele 235/60 R20 pentru vara au un numar mare de caracteristici, ele corespund climei din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru ofera masinii o franare rapida. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta proprietate va rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat va fi mai confortabil condusul.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Adica in ce masura anvelopele sunt adaptate circulatiei pe carosabil umed.

Regiunea noastra este dominata de o cantitate uriasa de precipitatii abundente in timpul verii, motiv pentru care aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 235/60 R20

Pe masura ce temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 235/60 R20 sunt un compus special. Te mentine moale la frig. Magazinul nostru comercializeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Un profil similar are capacitatea de a fi curatat de murdarie. Se descurca grozav si pe pista. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Timp de functionare. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la marci de incredere!

Pentru o conducere fiabila iarna, trebuie sa comandati anvelope de iarna 235/60 R20!

Anvelope 235/60 R20 pentru orice vreme

Contrar conceptiilor gresite, pneuri pentru toate anotimpurile 235/60 R20 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti combina parametri de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 235/60 R20, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Sus to-top.png