Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope cu parametri 235/65 R19 in Republica Moldova

Magazinul nostru online ofera o alegere mare de anvelope pentru masina de calitate de la marci cunoscute . Anvelope auto de proportia convenabila exact pentru autovehiculul Dvs gasiti in magazinul nostru online. Va intilnim in plus cu bogatia selectiei si cu un pret atragator.

Cum sa intelegeti valorile de dimensiune anvelopelor?

Pe marginea de profil a anvelopei auto se observa un numar anumit de caractere si litere. Acesta incheie toate informatiile despre cauciuc. Sunt 3 cantitati cele mai semnificative care toti proprietarii de vehicul trebuie sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont anvelopele cu valorile - 235/65 R19:

  • I valoare e latimea anvelopei in milimetri.
  • A II valoare e profilul anvelopei auto. Aceasta dimensiune arata raportul intre lungimea profilului si latimea in procente.
  • R - Marea majoritate a proprietarilor de vehicul cred in mod eronat ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta e parametrul unei anvelope auto care are un cordon radial.
  • Cifra dupa R este desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa definiti parametrul potrivit?

In certificatul tehnic a automobilului este un document cu componentele anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest document poate fi obtinut si din cauciucurile instalate pe masina. In caz ca intilniti probleme in alegere si posedati nevoie de informatii adaugatoare, contactati specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa selctati optiunea cea mai optima. Oferim intotdeauna produse de calitate .

Sus