Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope auto cu elemente 245/30 R21 in Republica Moldova

Catalogul nostru online ofera o gama mare de anvelope pentru automobil de marca de la producatori populare . In catalogul nostru gasiti anvelope cu dimensiunea potrivita pentru autovehiculul Dvs . Va intilnim de asemenea cu bogatia sortimentului si cu un cost atragator.

Cum sa intelegeti marcajele formatului anvelopelor?

Pe marginea laterala a anvelopei este un numar anumit de caractere si litere. Acesta incheie intregul certificat despre cauciuc. Sunt III parametri cei mai importanti care absolut toti proprietarii de vehicul ar trebui sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in consideratie anvelopele cu valorile - 245/30 R21:

  • 1 valoare este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 valoare este proportionalitatea anvelopei. Aceasta caracteristica indica legatura intre indelungarea profilului si latimea in procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul considera in mod gresit ca, aceasta litera marcheaza raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope auto care are un cordon radiar.
  • Numarul de dupa R este desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa determinati dimensiunea necesara?

In actul tehnic a autovehiculului este un formular cu elemente anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest formular poate fi primit si din cauciucurile instalate pe transportul rutier. Daca intampinati probleme in selectare si posedati nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa alegeti varianta cea mai corecta. Vindem intotdeauna produse originale.

Sus