Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope cu format 245/35 R21 in Republica Moldova

Catalogul nostru online are o gama minunata de anvelope pentru masina de calitate de la marci cunoscute . Anvelope auto de proportia potrivita exact pentru autovehiculul Dvs gasiti in magazinul nostru. Va intilnim de asemenea cu multimea selectiei si cu un pret atractiv.

Cum sa cititi valorile dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe suprafata de profil a anvelopei este un numar anumit de cifre si litere. El incheie toate informatiile despre anvelopa. Exista trei parametri cei mai esentiali care toti proprietarii de masina trebuie sa le inteleaga:raza, diametrul si latimea.

Luati in considerare cauciucul cu valori - 245/35 R21:

  • 1 denumire e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A II denumire e profilul anvelopei. Aceasta dimensiune indica raportul dintre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul cred eronat ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta e caracteristica unei anvelope auto care are o centura radiala.
  • Numarul dupa R este valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti parametrul necesar?

In documentatia tehnica a autovehiculului este un formular cu componentele anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din anvelopele instalate pe automobil. Daca intilniti greutati in alegere sau posedati nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa alegeti varianta cea mai buna. Oferim exclusiv produse de calitate inalta.

Sus