Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope auto cu parametri 245/40 R21 in Republica Moldova

O alegere incredibila de anvelope de calitate marcii cunoscute, observati la noi pe site. Anvelope de proportia potrivita exact pentru masina Dvs gasiti in magazinul nostru. Va satisfacem de asemenea cu multimea sortimentului si cu un pret atractiv.

Cum sa cititi marcajele de dimensiune anvelopelor?

Pe suprafata de profil a anvelopei auto exista un numar anumit de semne si litere. Acesta contine tot materialul despre cauciuc. Exista trei parametri cei mai importanti care toti soferii trebuie sa le inteleaga:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont un exemplu - 245/40 R21:

  • I valoare e latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua valoare e inaltimea anvelopei auto. Aceasta dimensiune indica relatia dintre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul considera in mod incorect ca, acest simbol semnifica raza. Acesta e parametrul unei anvelope de masina care are o centura radiara.
  • Cifra dupa R e valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa decideti parametrul necesar?

In certificatul tehnic a autovehiculului exista un document cu parametrii anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest document poate fi luat si din cauciucurile disponibile pe transportul rutier. Daca intilniti greutati in selectare si aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati optiunea cea mai acceptabila. Oferim doar produse originale.

Sus