Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Absolut toti soferii stiu ca, in scopul unei calatorii favorabile, sunt necesare anvelope solide. Pentru a alege cauciucul potrivit 255/70 R15c, trebuie sa intelegeti un numar mare de proprietati, in special: valoarea revolutiilor, precum si puterea. Timpul de utilizare este elementul cel mai important. Nepotrivirea anvelopelor din cauza conditiilor meteorologice poate provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 255/70 R15c?

Patinele 255/70 R15c pentru vara

La noi, de regula, anvelopele se schimba primavara. Temperatura arata de obicei 7 ° C sau mai mult. Anvelopele de vara 255/70 R15c au o multime de parametri, ele corespund climei din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ceea ce ofera masinii o franare fiabila. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Si anume, modul in care razele sunt adaptate sa se deplaseze pe suprafete umede.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de o multime de ploi in sezonul de vara, drept urmare aceasta proprietate trebuie avuta in vedere.

Anvelope de iarna 255/70 R15c

De indata ce temperatura scade sub 5 ° C, patinele trebuie inlocuite pentru perioada de iarna. Anvelopele de iarna 255/70 R15c este o compozitie speciala. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Magazinul online anvelope nostru aduce produse cu parametri excelenti, precum:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. Se descurca grozav si pe autostrada. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Perioada de functionare. Cu o intretinere adecvata, partiile vor dura mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca compozitia provine din marfuri de la furnizori cunoscuti!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, ar trebui sa achizitionati cauciucuri de iarna 255/70 R15c!

Pneuri pentru toate anotimpurile 255/70 R15c

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 255/70 R15c nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti combina caracteristicile de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea unui al doilea set de roti, acum puteti utiliza doar 1. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile 255/70 R15c, sunati un consultant de vanzari sau cumparati anvelopele in Moldova online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png