Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cauciucuri 255/70 R16C

Aproape toti soferii stiu ca sunt necesare anvelope de incredere pentru o calatorie confortabila. Pentru a alege cauciucul potrivit 255/70 R16C, trebuie sa intelegeti un numar mare de proprietati, in special: valoarea revolutiilor, precum si puterea. Timpul de aplicare este cel mai important punct. Anvelopele nepotrivite pentru clima pot duce la o coliziune pe drum! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 255/70 R16C?

Anvelope 255/70 R16C pentru vara

In regiunea noastra, anvelopele sunt inlocuite in mod traditional primavara. Clima este de aproximativ 7 grade si peste. Razele de vara 255/70 R16C au o multime de proprietati, ele corespund conditiilor meteo din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Ceea ce da masinii o oprire fulgeratoare. 
  2. Controlul confortului. Aceasta proprietate va rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la actiunile soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai exact, cum sunt adaptate razele la conducerea pe drumuri umede.

Teritoriul Moldovei se remarca printr-un numar mare de averse in timpul verii, motiv pentru care aceasta proprietate este important de luat in considerare.

Anvelope de iarna 255/70 R16C

In momentul in care temperatura scade sub 5 °C, este necesara inlocuirea anvelopelor pentru perioada de iarna. Anvelopele de iarna 255/70 R16C sunt un compus chimic special. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Online magazin de auto anvelope nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, oferind protectie. 
  3. Timp de functionare. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia consta din produse de la marci de incredere!

Pentru o plimbare sigura in sezonul de iarna, trebuie sa cumparati anvelope de iarna 255/70 R16C!

Pneuri 255/70 R16C pentru orice vreme

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 255/70 R16C nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 ° C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse includ optiuni de vara si iarna. Pentru soferi, anvelope toate anotimpurile poate fi o solutie la problema intretinerii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa se opereze doar unul. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 255/70 R16C, contactati managerul de vanzari sau plasati o comanda online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png