Pneuri 255/70 R18C

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. Pentru selectarea necesara a pantelor 255/70 R18C, trebuie sa tineti cont de un numar mare de caracteristici, in special: magnitudinea revolutiilor, precum si stabilitatea. Timpul de functionare este un punct destul de important. Anvelopele nepotrivite pentru clima pot duce la o coliziune pe drum! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 255/70 R18C?

Anvelope 255/70 R18C pentru vara

La noi, anvelopele se inlocuiesc in mod obisnuit primavara. Temperatura este de aproximativ 10 grade si mai mult. Anvelopele 255/70 R18C pentru vara sunt dotate cu multe caracteristici, corespund conditiilor climatice din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pista. Acest lucru ofera masinii o oprire sigura. 
  2. Controlul confortului. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Si mai exact, modul in care anvelopele sunt adaptate la miscarea pe suprafetele umede.

Regiunea noastra este dominata de un numar mare de ploi vara, drept urmare aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope 255/70 R18C pentru iarna

In momentul in care temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati partiile pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 255/70 R18C este o compozitie speciala. Va permite sa salvati parametrii in caz de inghet sever. Internet magazinul nostru ofera produse cu caracteristici bune si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a fi curatat de murdarie. Inca grozav pe autostrada. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la furnizori globali!

Pentru o plimbare confortabila in sezonul de iarna, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 255/70 R18C!

Pneuri pentru orice vreme 255/70 R18C

In ciuda scepticismului, cauciucuri pentru orice vreme 255/70 R18C nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 ° C. Cel mai adesea sunt folosite primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii a 2 seturi de roti, in acest caz, puteti opera doar 1. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 255/70 R18C pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png