Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope cu elemente 275/40 R23 in Chisinau

Catalogul nostru online are o alegere larga de anvelope auto de calitate de la marci de incredere . Anvelope auto de dimensiunea convenabila exact pentru vehiculul Dvs gasiti in catalogul nostru online. Va satisfacem de asemenea cu gama sortimentului si cu un pret acceptabil.

Cum sa intelegeti marcajele formatului anvelopelor?

Pe marginea laterala a anvelopei exista un numar anumit de caractere si litere. Acesta concluzioneaza toate informatiile despre cauciuc. Exista trei elemente cele mai esentiale care toti proprietarii de vehicul trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in consideratie un exemplu - 275/40 R23:

  • 1 valoare e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A II valoare e proportionalitatea anvelopei. Aceasta inaltime arata legatura intre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Multi soferi cred in mod eronat ca, aceasta litera semnifica raza. Acesta e dimensiunea unei anvelope auto care are o centura radiala.
  • Cifra dupa R - valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa determinati dimensiunea necesara?

In licenta tehnica a autovehiculului este un certificat cu parametrii anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest certificat poate fi luat si din cauciucurile disponibile pe automobil. In caz ca intampinati greutati in alegere si aveti nevoie de referinte adaugatoare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa cumparati varianta cea mai optima. Oferim exclusiv produse de calitate inalta.

Sus