Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cutare sau cutare sofer intelege ca, pentru o miscare confortabila, sunt necesare anvelope solide. Pentru a obtine in mod corespunzator rampe 275/50 R19, trebuie sa cunoasteti un numar mare de proprietati, de exemplu: valoarea vitezei sau stabilitatii. Sezonalitatea este destul de importanta. Discrepanta anvelopelor din cauza conditiilor meteo poate provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 275/50 R19?

Partii de vara 275/50 R19

In Moldova, anvelopele se schimba de obicei primavara. Vremea, de regula, arata 9 ° C sau mai mult. Razele de vara 275/50 R19 au o multime de parametri care se potrivesc conditiilor de mediu din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafata drumului. Acest lucru ofera masinii o oprire fiabila. 
  2. Controlabilitate ridicata. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Si anume masura in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Teritoriul nostru se caracterizeaza printr-un numar mare de ploi vara, din acest motiv, trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Anvelope 275/50 R19 pentru iarna

Cand temperatura scade sub cinci °C, este important sa schimbati anvelopele pentru perioada de iarna.. Anvelopele de iarna 275/50 R19 sunt un compus special. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Magazinul nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a curata murdaria. Se descurca foarte bine si pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Durata lunga de viata. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest moment se explica prin faptul ca compozitia consta din produse de la producatori cunoscuti!

Pentru o plimbare confortabila iarna, ar trebui sa comandati cauciucuri de iarna 275/50 R19!

Pneuri pentru toate anotimpurile 275/50 R19

Contrar conceptiilor gresite, cauciucuri pentru toate anotimpurile 275/50 R19 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la +10 grade. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti contin optiuni de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea celui de-al doilea set de roti, caz in care este posibil sa utilizati doar 1. In cazul in care doriti sa comandati patine 275/50 R19 pentru orice vreme, sunati la operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Sus to-top.png