Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cutare sau cutare sofer intelege ca, pentru o miscare confortabila, sunt necesare anvelope solide. Pentru selectarea necesara a pantelor 275/50 R20, trebuie sa tineti cont de un numar mare de caracteristici, in special: magnitudinea revolutiilor, precum si stabilitatea. Perioada de functionare este un parametru destul de important. Nepotrivirea anvelopelor pentru clima poate duce la un rezultat trist! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 275/50 R20?

Patinele 275/50 R20 pentru vara

Anvelopele sunt inlocuite in mod traditional primavara in Moldova. Vremea este indicata provizoriu in regiunea de 10 ° C sau mai mult. Anvelopele 275/50 R20 pentru vara au un numar mare de parametri care corespund vremii din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe carosabil umed. Ceea ce va permite sa oferiti oprire automata a fulgerului. 
  2. Management de incredere. Aceasta proprietate poate rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat va fi mai confortabil conducerea.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Mai exact, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe carosabil umed.

Tara noastra este conditionata de un numar mare de ploi in sezonul estival, drept urmare este importanta punerea in functiune a acestor proprietati..

Anvelope de iarna 275/50 R20

Deoarece temperatura scade sub 5 ° C, este important sa schimbati anvelopele cu cele de iarna.. Anvelopele de iarna 275/50 R20 este o compozitie chimica speciala. Va permite sa salvati parametrii cand este rece. Internet magazinul nostru furnizeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Model incastrat. Aceasta specie are capacitatea de a curata de murdarie. Inca grozav pe autostrada. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca gama este formata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 275/50 R20!

Anvelope 275/50 R20 tot sezonul

Contrar conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 275/50 R20 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac fata bine temperaturilor din regiune de la -7 la + zece ° C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea celui de-al doilea set de roti, caz in care este posibil sa utilizati doar 1. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 275/50 R20, contactati managerul de vanzari sau plasati o comanda online.

Sus to-top.png