Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer stie ca sunt necesare anvelope de inalta calitate pentru a conduce confortabil. Pentru selectia dorita de anvelope 275/50 R21, trebuie sa cunoasteti multe caracteristici importante, cum ar fi: valoarea vitezei, precum si rezistenta. Sezonalitatea este un factor important. Nepotrivirea anvelopelor poate cauza accidente! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 275/50 R21?

Patinele 275/50 R21 pentru vara

In Moldova, de regula, anvelopele se schimba in primavara. Vremea este de obicei in regiunea de 10 grade si mai mult.. Anvelopele 275/50 R21 pentru vara au o multime de proprietati, indeplinesc conditiile de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Acest lucru ofera vehiculului o decelerare confortabila. 
  2. Management de incredere. Acest parametru va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Adica in ce masura anvelopele sunt adaptate circulatiei pe suprafete umede..

Tara noastra se caracterizeaza printr-o cantitate mare de precipitatii in sezonul cald, motiv pentru care este important sa se puna in functiune acesti parametri..

Patine 275/50 R21 pentru iarna

Cand temperatura scade sub 5 ° C, ar trebui sa schimbati pantele pentru perioada de iarna. Anvelopele de iarna 275/50 R21 sunt un compus special. Va permite sa mentineti proprietatile in caz de inghet. Internet magazinul nostru aduce produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. Inca se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Timp de functionare. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine de la produse de la producatori cunoscuti!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna 275/50 R21!

Anvelope pentru orice vreme 275/50 R21

In ciuda conceptiilor gresite, cauciucuri pentru toate anotimpurile 275/50 R21 nu sunt facute pentru a calatori tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori in regiune de la -7 la +10 grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. Daca doriti sa cumparati pneuri all-season 275/50 R21, sunati la operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Sus to-top.png