Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina intelege ca anvelopele fiabile sunt necesare pentru a conduce confortabil. Pentru a comanda corect anvelopele 275/50 R22, ar trebui sa tineti cont de un numar considerabil de caracteristici, in special: indicatorul de viteza, precum si sarcina. Perioada de utilizare este un element extrem de important. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile meteo poate duce la consecinte grave asupra pistei! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 275/50 R22?

Anvelope 275/50 R22 pentru vara

In regiunea noastra, anvelopele se schimba de obicei primavara. Clima este de aproximativ 9 grade si mai mult. Anvelopele de vara 275/50 R22 nu sufera de lipsa proprietatilor, sunt potrivite pentru conditiile meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ce face franarea automata sigura. 
  2. Controlul confortului. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe autostrada. Cu cat anvelopele raspund mai clar la actiunile soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Si pentru a fi mai precis, cum sunt adaptate anvelopele pentru deplasarea pe drumuri ude.

Regiunea noastra este dominata de o cantitate uriasa de precipitatii abundente in timpul verii, motiv pentru care aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 275/50 R22

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este important sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna. Anvelope de iarna 275/50 R22 - aceasta este o compozitie neobisnuita. Te mentine moale la frig extrem. Magazinul nostru ofera produse cu caracteristici bune si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. In plus, sunt bine controlati pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durabilitate. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la producatori mondiali!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, ar trebui sa achizitionati cauciucuri de iarna 275/50 R22!

Pneuri 275/50 R22 tot sezonul

Contrar conceptiilor gresite, cauciucuri pentru toate anotimpurile 275/50 R22 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la +10 grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse combina proprietatile de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema intretinerii unui al doilea set de roti, acum puteti folosi doar 1. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 275/50 R22 pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online.

Sus to-top.png