Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare lucrator din transport stie ca, de dragul unei miscari confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru a comanda corect anvelopele 275/70 R22.5, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Timpul de aplicare este cel mai important punct. Nepotrivirea anvelopelor pentru clima poate duce la un rezultat trist! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 275/70 R22.5?

Anvelope de vara 275/70 R22.5

La noi, anvelopele se inlocuiesc in mod obisnuit primavara. Clima, de regula, este enumerata in regiunea de 8 °C si mai sus. Patinele 275/70 R22.5 pentru vara au o multime de parametri, indeplinesc conditiile meteorologice din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Acest lucru permite vehiculului sa se opreasca in siguranta. 
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica poate rezolva situatia dificila de pe pista. Cu cat partiile raspund mai bine solicitarilor proprietarului masinii, cu atat cursa va deveni mai favorabila.
  3. Acvaplanare buna. Si mai exact, cum sunt adaptate anvelopele pentru a conduce pe drumuri ude.

Zona noastra este dominata de o cantitate mare de precipitatii in timpul sezonului estival, din acest motiv aceste caracteristici sunt importante de retinut.

Anvelope 275/70 R22.5 pentru iarna

Deoarece temperatura scade sub 5 grade, trebuie sa inlocuiti anvelopele pentru iarna. Anvelopele de iarna 275/70 R22.5 este o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa salvati parametrii la rece. Internet magazinul nostru aduce produse cu cei mai buni parametri si anume: 

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. Se descurca foarte bine si pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu varfuri reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la producatori mondiali!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati partii de iarna 275/70 R22.5!

Cauciucuri pentru orice vreme 275/70 R22.5

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 275/70 R22.5 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10°C. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti combina parametri de vara si iarna. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema pastrarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 275/70 R22.5, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png