Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope cu format 28/8 R15 in Chisinau

Magazinul nostru online are o gama incredibila de anvelope pentru masina de calitate de la marci cunoscute . La noi pe site veti gasi anvelope cu dimensiunea convenabila pentru vehiculul Dvs . Va satisfacem in plus cu gama sortimentului si cu un cost atragator.

Cum sa cititi valorile formatului anvelopelor?

Pe suprafata laterala a anvelopei auto puteti vedea un numar anumit de caractere si litere. El contine tot materialul despre anvelopa. Sunt trei cantitati cele mai semnificative care absolut toti proprietarii de autovehicul ar trebui sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont un exemplu - 28/8 R15:

  • 1 valoare este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 valoare este proportionalitatea anvelopei auto. Aceasta caracteristica indica legatura dintre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Multi automobilisti considera gresit ca, aceasta litera constituie raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope auto ce are o centura radiara.
  • Cifra dupa R e desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa determinati parametrul potrivit?

In actul tehnic a masinei exista un document cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest document poate fi luat si din cauciucurile instalate pe masina. In caz ca intampinati greutati in selectare si posedati nevoie de referinte adaugatoare, puteti contacta profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati optiunea cea mai optima. Vindem exclusiv produse originale.

Sus