Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope cu elemente 28/8.5 R15 in Republica Moldova

O gama larga de anvelope pentru automobil de calitate marcii renumite, observati in magazinul nostru online. Anvelope de dimensiunea recomandabila pentru autovehiculul Dvs veti gasi in magazinul nostru. Va satisfacem in plus cu multimea sortimentului si cu un pret atragator.

Cum sa intelegeti valorile formatului anvelopelor?

Pe suprafata de profil a anvelopei auto puteti vedea un numar anumit de semne si litere. El incheie tot materialul despre cauciuc. Exista III parametri cei mai esentiali care toti soferii trebuie sa le priceapa:latimea, diametrul si raza.

Luati in considerare anvelopele cu parametrii - 28/8.5 R15:

  • 1 denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A II denumire este inaltimea anvelopei auto. Aceasta inaltime indica raportul intre indelungarea profilului si latimea in procente.
  • R - Multi soferi cred in mod incorect ca, aceasta litera semnifica raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope auto care are o lenta radiara.
  • Numarul de dupa R e desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa decideti parametrul necesar?

In licenta tehnologica a autovehiculului exista un document cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest document poate fi luat si din cauciucurile instalate pe vehicul. In caz ca intilniti dificultati in selectare sau posedati nevoie de referinte suplimentare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa alegeti optiunea cea mai corecta. Oferim doar produse de calitate .

Sus