Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope cu elemente 285/35 R23 in Republica Moldova

Magazinul nostru online ofera o selectie larga de anvelope pentru masina de calitate de la marci renumite . La noi pe site gasiti anvelope cu dimensiunea recomandabila exact pentru masina Dvs . Va satisfacem de asemenea cu bogatia selectiei si cu un cost atractiv.

Cum sa intelegeti valorile dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe partea de profil a anvelopei auto exista un numar mic de semne si litere. Acesta contine intregul material despre cauciuc. Exista trei cantitati cele mai esentiale care toti soferii trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in considerare cauciucul cu valori - 285/35 R23:

  • 1 denumire e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua denumire e inaltimea anvelopei auto. Aceasta marime indica raportul dintre indelungarea profilului si latimea ca procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor cred in mod incorect ca, aceasta litera inseamna raza. Acesta e caracteristica unei anvelope auto ce are un cordon radial.
  • Numarul dupa R - valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa definiti dimensiunea necesara?

In documentarea tehnica a automobilului exista un act cu componentele anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest act poate fi luat si din anvelopele instalate pe transportul rutier. In caz ca intilniti probleme in alegere si aveti nevoie de informatii adaugatoare, puteti contacta profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati varianta cea mai buna. Oferim doar produse originale.

Sus