Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope auto cu elemente 285/40 R23 in Republica Moldova

Catalogul nostru online are o gama larga de anvelope auto de calitate de la marci de incredere . Anvelope auto de dimensiunea potrivita pentru vehiculul Dvs gasiti in catalogul nostru online. Va satisfacem in plus cu bogatia sortimentului si cu un pret atractiv.

Cum sa cititi marcajele dimensiunilor anvelopelor?

Pe marginea laterala a anvelopei exista un numar anumit de caractere si litere. Acesta contine intregul certificat despre cauciuc. Exista III cantitati cele mai esentiale care toti soferii ar trebui sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in cont cauciucul cu valori - 285/40 R23:

  • 1 denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 denumire este profilul anvelopei. Aceasta inaltime arata relatia intre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor cred in mod incorect ca, acest simbol constituie raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope auto ce are o lenta radiala.
  • Cifra dupa R este valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa determinati parametrul potrivit?

In actul tehnic a autovehiculului este un document cu parametrii anvelopei pentru masina Dvs. Acest document poate fi obtinut si din cauciucurile instalate pe vehicul. Daca intampinati probleme in alegere si posedati nevoie de referinte suplimentare, contactati specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati optiunea cea mai buna. Oferim doar produse originale.

Sus