Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope cu parametri 295/35 R23 in Moldova

Magazinul nostru online are o gama mare de anvelope de calitate de la marci populare . In catalogul nostru gasiti anvelope cu dimensiunea convenabila exact pentru autovehiculul Dvs . Va satisfacem de asemenea cu bogatia sortimentului si cu un cost acceptabil.

Cum sa cititi marcajele de dimensiune anvelopelor auto?

Pe suprafata laterala a anvelopei este un numar mic de cifre si litere. El concluzioneaza intregul material despre cauciuc. Sunt 3 parametri cei mai esentiali care toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in consideratie anvelopele cu parametrii - 295/35 R23:

  • I valoare este latimea anvelopei in milimetri.
  • A 2 valoare este inaltimea anvelopei. Aceasta dimensiune arata relatia dintre indelungarea profilului si latimea ca procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor cred in mod eronat ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope auto care are un cordon radial.
  • Cifra de dupa R este valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa definiti dimensiunea potrivita?

In actul tehnic a masinei este un formular cu componentele anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest formular poate fi primit si din anvelopele disponibile pe transportul rutier. In caz ca intampinati dificultati in selectare si posedati nevoie de informatii adaugatoare, contactati mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa alegeti varianta cea mai acceptabila. Vindem doar produse originale.

Sus