Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope cu elemente 295/50 R15 in Moldova

O selectie larga de anvelope de marca de la companii cunoscute, vedeti pe situl nostru. In catalogul nostru online veti gasi anvelope auto cu dimensiunea convenabila pentru automobilul Dvs . Va intilnim de asemenea cu gama selectiei si cu un pret acceptabil.

Cum sa intelegeti valorile de dimensiune anvelopelor?

Pe partea de profil a anvelopei este un numar mic de cifre si litere. Acesta include toate informatiile despre anvelopa. Sunt III cantitati cele mai esentiale care absolut toti proprietarii de autovehicul ar trebui sa le priceapa:latimea, diametrul si raza.

Luati in considerare un exemplu - 295/50 R15:

  • I denumire este latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua denumire este inaltimea anvelopei. Aceasta caracteristica indica raportul intre indelungarea profilului si latimea ca procente.
  • R - Multi automobilisti considera in mod incorect ca, aceasta litera constituie raza. Acesta este parametrul unei anvelope de masina care are o lenta radiala.
  • Numarul dupa R - desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa determinati dimensiunea necesara?

In documentarea tehnica a vehiculului exista un document cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest document poate fi obtinut si din anvelopele instalate pe vehicul. In caz ca intampinati greutati in alegere sau aveti nevoie de informatii adaugatoare, puteti contacta specialistii nostri. Ei va vor ajuta sa procurati varianta cea mai acceptabila. Oferim doar produse de calitate inalta.

Sus