Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope auto cu parametri 295/70 R15 in Moldova

O alegere minunata de anvelope pentru masina de calitate marcii populare, observati la noi pe site. Anvelope auto de proportia potrivita pentru masina Dvs gasiti in catalogul nostru. Va intilnim de asemenea cu multimea selectiei si cu un pret atractiv.

Cum sa intelegeti marcajele dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe partea de profil a anvelopei exista un numar anumit de semne si litere. Acesta incheie tot materialul despre cauciuc. Sunt trei parametri cei mai esentiali care toti proprietarii de masina trebuie sa le inteleaga:raza, latimea si diametrul.

Luati in considerare un exemplu - 295/70 R15:

  • 1 denumire e latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua denumire e inaltimea anvelopei. Aceasta inaltime arata legatura dintre indelungarea profilului si diametru in procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul cred in mod gresit ca, aceasta litera constituie raza. Acesta e dimensiunea unei anvelope de masina care are o lenta radiara.
  • Cifra de dupa R e valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti parametrul potrivit?

In documentarea tehnica a automobilului este un certificat cu componentele anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest certificat poate fi luat si din cauciucurile disponibile pe masina. Daca intampinati probleme in alegere sau aveti nevoie de referinte suplimentare, contactati mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati optiunea cea mai optima. Oferim exclusiv produse originale.

Sus