Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope cu elemente 30/10 R15 in Chisinau

Catalogul nostru online ofera o alegere larga de anvelope pentru automobil de calitate de la marci renumite . La noi pe site veti gasi anvelope cu proportia convenabila exact pentru masina Dvs . Va satisfacem de asemenea cu multimea sortimentului si cu un cost atragator.

Cum sa intelegeti valorile de dimensiune anvelopelor?

Pe marginea laterala a anvelopei auto se observa un numar anumit de cifre si litere. Acesta contine tot materialul despre cauciuc. Exista 3 cantitati cele mai semnificative care absolut toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in consideratie anvelopele cu parametrii - 30/10 R15:

  • I valoare e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 valoare e proportionalitatea anvelopei auto. Aceasta marime indica raportul dintre lungimea profilului si diametru in procente.
  • R - Multi automobilisti socotesc gresit ca, aceasta litera inseamna raza. Acesta e parametrul unei anvelope de masina care are o centura radiala.
  • Cifra de dupa R - valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa determinati parametrul necesar?

In documentatia tehnica a vehiculului exista un certificat cu parametrii anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest certificat poate fi primit si din anvelopele disponibile pe masina. Daca intampinati probleme in alegere si aveti nevoie de referinte adaugatoare, puteti contacta specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa achizitionati varianta cea mai buna. Oferim doar produse originale.

Sus