Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope auto cu format 305/30 R23 in Moldova

Catalogul nostru online are o gama uimitoare de anvelope pentru masina de calitate de la marci cunoscute . In magazinul nostru gasiti anvelope auto cu proportia potrivita exact pentru masina Dvs . Va intilnim in plus cu gama sortimentului si cu un cost acceptabil.

Cum sa cititi valorile de dimensiune anvelopelor auto?

Pe suprafata laterala a anvelopei exista un numar mic de semne si litere. El concluzioneaza tot materialul despre cauciuc. Exista III parametri cei mai semnificativi care absolut toti automobilistii ar trebui sa le inteleaga:raza, latimea si diametrul.

Luati in cont cauciucul cu parametri - 305/30 R23:

  • I denumire e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua denumire e profilul anvelopei. Aceasta caracteristica indica relatia dintre lungimea profilului si diametru in procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul considera in mod incorect ca, acest simbol inseamna raza. Acesta e caracteristica unei anvelope auto ce are o lenta radiara.
  • Cifra de dupa R e desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti dimensiunea potrivita?

In licenta tehnologica a autovehiculului este un formular cu elemente anvelopei pentru masina Dvs. Acest formular poate fi primit si din anvelopele instalate pe automobil. Daca intilniti probleme in alegere si aveti nevoie de informatii adaugatoare, contactati mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa procurati optiunea cea mai buna. Oferim intotdeauna produse de calitate inalta.

Sus