Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Aproape toti soferii stiu ca sunt necesare anvelope de incredere pentru o calatorie confortabila. Pentru alegerea corecta a anvelopelor 305/55 R20, ar trebui sa cunoasteti o multime de parametri importanti, si anume: indicele de ritm si forta. Sezonalitatea este importanta. Nealinierea anvelopelor poate provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 305/55 R20?

Patinele 305/55 R20 pentru vara

Anvelopele sunt de obicei inlocuite primavara in Moldova. Temperatura este de aproximativ 7 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 305/55 R20 au multe caracteristici care indeplinesc conditiile meteo din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Acest lucru aduce masina la o oprire in siguranta. 
  2. Controlabilitate ridicata. Acest parametru va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai exact, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe carosabil umed.

Regiunea noastra este dominata de un numar mare de ploi vara, drept urmare aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Partii de iarna 305/55 R20

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este important sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna.. Anvelopele de iarna 305/55 R20 sunt un compus chimic special. Va permite sa mentineti proprietatile in caz de inghet. Magazinul nostru ofera produse cu caracteristici excelente, cum ar fi:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Un profil similar are capacitatea de a curata de murdarie. Plus ca se descurca grozav pe autostrada. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Functionare pe termen lung. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la furnizori globali!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, trebuie sa comandati anvelope de iarna 305/55 R20!

Cauciucuri 305/55 R20 tot sezonul

In ciuda scepticismului, cauciucuri pentru orice vreme 305/55 R20 nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor in intervalul de la -7 la + zece ° C. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema cu depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 305/55 R20, contactati managerul de vanzari sau plasati o comanda online.

Sus to-top.png