Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Absolut toti proprietarii de masini inteleg ca anvelopele excelente sunt necesare pentru o conducere confortabila. Pentru selectia dorita de anvelope 315/75 R16, trebuie sa cunoasteti multe caracteristici importante, cum ar fi: valoarea vitezei, precum si rezistenta. Perioada de aplicare este un punct important. Discrepanta anvelopelor din cauza conditiilor meteo poate provoca un accident! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 315/75 R16?

Partii de vara 315/75 R16

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional in Moldova primavara. Temperatura este de obicei in regiunea de 7 grade sau mai mult.. Patinele 315/75 R16 pentru vara au o multime de parametri, indeplinesc conditiile meteorologice din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta la uscat. Acest lucru permite masinii sa ofere o reducere a vitezei fulgeratoare. 
  2. Controlabilitate ridicata. Acest parametru va rezolva situatia dificila de pe pista. Cu cat anvelopele auto raspund mai clar solicitarilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Adica in ce masura anvelopele sunt adaptate circulatiei pe carosabil umed.

Teritoriul nostru este caracterizat de un numar mare de ploi in sezonul de vara, asa ca aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 315/75 R16

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este necesara modificarea partiilor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 315/75 R16 sunt un compus chimic special. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Magazinul de cauciucurile nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu varfuri reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca compozitia provine din marfuri de la furnizori cunoscuti!

Pentru a conduce fiabil in timpul iernii, ar trebui sa comandati pneuri de iarna 315/75 R16!

Pneuri 315/75 R16 tot sezonul

Contrar prejudecatilor, cauciucuri all-season 315/75 R16 nu sunt facute pentru a se misca tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10 ° С. De obicei sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste roti contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati cauciucuri pentru toate anotimpurile 315/75 R16, sunati un consultant de vanzari sau cumperi anvelope in Chisinau online.

Sus to-top.png