Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Aproape toti lucratorii din transport stiu ca pentru a conduce confortabil aveti nevoie de anvelope grozave. Pentru a selecta cu precizie anvelopele 315/80 R22.5, trebuie sa intelegeti multe caracteristici importante, de exemplu: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Sezonalitatea este un factor important. Nepotrivirea anvelopelor cu vremea poate cauza un accident! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 315/80 R22.5?

Anvelope 315/80 R22.5 pentru vara

La noi in tara este traditional schimbarea anvelopelor primavara. Clima arata de obicei 10 grade si mai mult. Anvelopele 315/80 R22.5 pentru vara au un numar mare de proprietati, ele corespund conditiilor de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe carosabil umed. Ceea ce da unei masini o reducere a vitezei fulgerului. 
  2. Management de incredere. Aceasta proprietate poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Si anume cat de bine sunt adaptate partiile la conducerea pe drumuri ude.

Teritoriul tarii noastre este dominat de un numar foarte mare de ploi vara, asa ca aceste caracteristici trebuie luate in considerare.

Anvelope 315/80 R22.5 pentru iarna

Cand temperatura scade sub cinci °C, trebuie sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelope de iarna 315/80 R22.5 - aceasta este o compozitie neobisnuita. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Magazinul nostru vinde produse cu caracteristici excelente, cum ar fi: 

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a curata de murdarie. De asemenea, se descurca foarte bine pe pista. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la marci cunoscute!

Pentru a conduce fiabil in timpul iernii, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna 315/80 R22.5!

Pneuri 315/80 R22.5 tot sezonul

Contrar conceptiilor gresite, cauciucuri pentru toate anotimpurile 315/80 R22.5 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin parametri de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema pastrarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile 315/80 R22.5, va rugam sa contactati un consultant de vanzari sau sa cumparati online.

Sus to-top.png