Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare transportator intelege ca anvelopele de inalta calitate sunt necesare pentru o miscare confortabila. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 320/70 R15, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este extrem de importanta. Nealinierea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 320/70 R15?

Anvelope 320/70 R15 pentru vara

In Moldova, anvelopele sunt inlocuite in mod obisnuit in timpul primaverii. Clima arata de obicei 7 grade si mai mult. Anvelopele 320/70 R15 pentru vara au un numar mare de parametri care corespund vremii din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Ceea ce permite masinii sa ofere franare operationala. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica va rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat calatoria va fi mai sigura.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Adica in ce masura anvelopele sunt adaptate circulatiei pe suprafete umede..

Teritoriul nostru este cauzat de o cantitate uriasa de precipitatii in timpul verii, asa ca aceasta caracteristica este important de luat in considerare.

Anvelope de iarna 320/70 R15

De indata ce temperatura scade sub 5 grade, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 320/70 R15 - o compozitie chimica speciala. Va permite sa mentineti elasticitatea la frig. Internet magazinul nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest tip se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. Se descurca excelent si pe autostrada. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Timp de functionare. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata de la produse de la producatori de incredere!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati partii de iarna 320/70 R15!

Pneuri pentru orice vreme 320/70 R15

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 320/70 R15 nu sunt facute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10°C. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste produse combina caracteristicile de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, anvelope all season ieftine poate fi o solutie la dificultatea de a mentine un al doilea set de roti, acum puteti folosi doar 1. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru orice vreme 320/70 R15, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online in magazin anvelopele in Chisinau.

Sus to-top.png