Cauciucuri 45/50 R18

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare sofer este constient de faptul ca, pentru a conduce confortabil, sunt necesare anvelope de incredere. Pentru a comanda corect anvelopele 45/50 R18, ar trebui sa tineti cont de un numar considerabil de caracteristici, in special: indicatorul de viteza, precum si sarcina. Sezonalitatea este destul de semnificativa. Nepotrivirea anvelopelor cu clima poate duce la accidente pe drum! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 45/50 R18?

Anvelope de vara 45/50 R18

La noi, de regula, anvelopele se schimba in perioada de primavara. Clima, de regula, este enumerata in regiunea de 9 grade si mai mult.. Anvelopele de vara 45/50 R18 au o multime de parametri, ele corespund climei din Moldova:

  1. Aderenta excelenta la uscat. Ce ofera vehiculului o franare sigura. 
  2. Management de incredere. Acest parametru poate rezolva situatia grava de pe autostrada. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt reglate pentru a se deplasa pe drumuri ude.

Zona noastra se caracterizeaza printr-o cantitate uriasa de averse vara, asa ca trebuie luata in considerare aceasta caracteristica.

Partii de iarna 45/50 R18

In acea perioada, temperatura scade sub cinci grade, trebuie sa schimbati anvelopele pentru iarna. Anvelopele de iarna 45/50 R18 sunt o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa pastrati proprietatile in inghet. Internet magazinul nostru implementeaza produse cu parametri frumosi precum:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie are capacitatea de a se autocurata de murdarie. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la producatori de incredere!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, trebuie sa comandati cauciucuri de iarna 45/50 R18!

Anvelope pentru toate anotimpurile 45/50 R18

Contrar scepticismului, pneuri pentru toate anotimpurile 45/50 R18 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti combina caracteristicile de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. In cazul in care va asteptati sa comandati patine 45/50 R18 pentru toate anotimpurile, contactati operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png