Anvelope 45/50 R20

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare lucrator din transport stie ca, de dragul unei miscari confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 45/50 R20, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este un punct foarte important. Anvelopele nepotrivite cu conditiile de mediu pot provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 45/50 R20?

Partii de vara 45/50 R20

La noi, de obicei, anvelopele sunt inlocuite cand vine primavara. Clima arata aproximativ 7 grade si mai mult. Anvelopele de vara 45/50 R20 au o abundenta de proprietati care corespund conditiilor meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ceea ce da o masina o oprire rapida. 
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si mai precis, modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri foarte ude.

Regiunea noastra se remarca printr-o cantitate mare de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv, aceste proprietati ar trebui luate in considerare.

Patine 45/50 R20 pentru iarna

De indata ce temperatura scade sub 5 grade, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 45/50 R20 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Va permite sa mentineti elasticitatea in conditii de inghet sever.. Magazinul nostru aduce produse cu cei mai buni parametri si anume:

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Se descurca grozav si pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la furnizori globali!

Pentru o miscare confortabila in timpul iernii, trebuie sa comandati pneuri de iarna 45/50 R20!

Pneuri pentru toate anotimpurile 45/50 R20

In ciuda scepticismului, cauciucuri pentru orice vreme 45/50 R20 nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu performante in regiune de la -7 la + zece grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 45/50 R20, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png