Anvelope auto 65/70 R13

Nu exista inca produse pe site.

Aproape toti soferii stiu ca sunt necesare sa cumpar cauciucuri noi de incredere pentru o calatorie confortabila. Pentru a comanda corect anvelopele 65/70 R13, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Sezonalitatea este importanta. Nepotrivirea anvelopelor poate duce la accidente! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 65/70 R13?

Anvelope de vara 65/70 R13

Anvelopele sunt inlocuite in mod traditional primavara in Moldova. Vremea arata 8 grade sau mai mult. Anvelopele 65/70 R13 pentru vara au un numar mare de parametri care corespund vremii din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Acest lucru permite vehiculului sa se opreasca rapid. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta optiune va va permite sa rezolvati situatia dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Adica modul in care anvelopele sunt adaptate pentru deplasarea pe piste umede.

Tara noastra se caracterizeaza printr-o cantitate mare de precipitatii in sezonul cald, motiv pentru care este important sa se puna in functiune acesti parametri.

Anvelope de iarna 65/70 R13

Pe masura ce temperatura scade sub cinci grade, ar trebui sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 65/70 R13 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Va permite sa salvati parametrii cand este rece. Internet magazinul nostru ofera produse cu caracteristici grozave si anume: 

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Inca o manevrabilitate excelenta pe pista. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, oferind protectie. 
  3. Timp de functionare. Anvelopele depozitate corespunzator vor rezista mult timp. Aceasta situatie se explica prin faptul ca compozitia este listata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o miscare confortabila in timpul iernii, trebuie sa comandati cauciucuri auto ieftine de iarna 65/70 R13!

Cauciucuri 65/70 R13 tot sezonul

In ciuda scepticismului, pneuri all-season 65/70 R13 nu sunt facute pentru a conduce tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10°C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse combina caracteristicile de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii celui de-al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile 65/70 R13, va rugam sa contactati un consultant de vanzari sau sa cumparati online.

Sus to-top.png