Pneuri 65/70 R14

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare transportator intelege ca anvelopele de inalta calitate sunt necesare pentru o miscare confortabila. Pentru a comanda corect anvelopele 65/70 R14, ar trebui sa tineti cont de un numar considerabil de caracteristici, in special: indicatorul de viteza, precum si sarcina. Perioada de aplicare este un punct important. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile de mediu poate provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 65/70 R14?

Anvelope de vara 65/70 R14

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional in Moldova in timpul primaverii. Clima este de aproximativ 9 grade si mai mult. Anvelopele 65/70 R14 pentru vara au un numar mare de parametri care corespund vremii din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Ce tradeaza franarea fulgerului masinii. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica poate face fata unei circumstante dificile pe pista. Cu cat partiile raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Adica in ce masura pneuri vara sunt adaptati pentru deplasarea pe piste umede.

Regiunea noastra se remarca printr-o cantitate mare de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv, aceste proprietati ar trebui luate in considerare.

Anvelope de iarna 65/70 R14

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, este necesara schimbarea anvelopelor pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 65/70 R14 sunt un compus chimic special. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem.. Magazinul nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, partiile vor dura multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la marci cunoscute!

Pentru o conducere fiabila iarna, trebuie sa comandati anvelope de iarna 65/70 R14!

Anvelope 65/70 R14 tot sezonul

In ciuda prejudecatilor, rampele 65/70 R14 pentru orice vreme nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. Cel mai adesea ele sunt puse in actiune in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii celui de-al doilea set de roti, caz in care este posibil sa se opereze doar una. Daca doriti sa cumparati cauciucuri pentru orice vreme 65/70 R14, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie in online magazine anvelope.

Sus to-top.png