Pneuri 65/70 R15

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare pasionat de masini intelege ca sunt necesare anvelope bune pentru a conduce confortabil. Pentru selectia dorita de anvelope 65/70 R15, trebuie sa cunoasteti multe caracteristici importante, cum ar fi: valoarea vitezei, precum si rezistenta. Sezonalitatea este foarte importanta. Divergenta anvelopelor fata de conditiile de mediu poate duce la o situatie deplorabila pe pista! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 65/70 R15?

Partii de vara 65/70 R15

In regiunea noastra, de regula, anvelopele sunt inlocuite cu debutul primaverii. Clima arata de obicei 7 grade si mai mult. Anvelopele 65/70 R15 pentru vara sunt dotate cu un numar mare de proprietati care se potrivesc conditiilor climatice din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Ofera masinii o franare fulgeratoare. 
  2. Controlabilitate ridicata. Acest parametru va rezolva situatia dificila de pe pista. Cu cat partiile raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat conducerea va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai exact, modul in care anvelopele sunt adaptate la deplasarea pe drumuri foarte umede.

Tara noastra este conditionata de un numar mare de ploi in sezonul estival, drept urmare este importanta punerea in functiune a acestor proprietati..

Anvelope de iarna 65/70 R15

Pe masura ce temperatura scade sub cinci grade, trebuie sa schimbati partiile pentru sezonul de iarna. Anvelope de iarna 65/70 R15 - aceasta este o compozitie neobisnuita. Aceasta compozitie va permite sa mentineti moliciunea in inghet. Magazinul nostru aduce cauciucuri auto ieftine cu parametri excelenti si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Inca foarte bine manevrat pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la furnizori globali!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati rampe de iarna 65/70 R15!

Anvelope pentru toate anotimpurile 65/70 R15

Contrar scepticismului, anvelopele pentru toate anotimpurile 65/70 R15 nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10°C. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti includ caracteristici de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema intretinerii unui al doilea set de roti, acum puteti folosi doar 1. In cazul in care doriti sa cumparati pneuri 65/70 R15 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online anvelope in Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png