Pneuri 65/70 R16

Nu exista inca produse pe site.

Absolut toti proprietarii de masini inteleg ca anvelopele excelente sunt necesare pentru o conducere confortabila. Pentru a comanda corect anvelopele 65/70 R16, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Perioada de aplicare este un punct important. Nepotrivirea anvelopelor poate cauza accidente! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 65/70 R16?

Anvelope 65/70 R16 pentru vara

La noi, anvelopele se inlocuiesc in mod obisnuit primavara. Temperatura este de aproximativ 7 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 65/70 R16 au o multime de caracteristici care corespund vremii din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru permite vehiculului sa se opreasca confortabil. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta proprietate poate rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Acvaplanare excelenta. Adica in ce masura anvelopele sunt adaptate circulatiei pe carosabil umed.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de un numar mare de ploi in timpul verii, din acest motiv, aceasta proprietate trebuie avuta in vedere.

Anvelope de iarna 65/70 R16

In aceasta perioada, temperatura incepe sa scada sub cinci °C, este necesara inlocuirea anvelopelor cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 65/70 R16 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Te mentine moale la frig. Internet magazinul nostru aduce anvelope iarna la preturi accesibile cu proprietati excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Un profil similar are capacitatea de a se autocurata de murdarie. De asemenea, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce confortabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 65/70 R16!

Anvelope 65/70 R16 pentru orice vreme

Spre deosebire de prejudecati, patinele 65/70 R16 pentru orice vreme nu sunt facute pentru a calatori pe tot parcursul anului. Se descurca bine cu indicatorii in intervalul de la -7 la + zece grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si in sezonul de toamna. Aceste roti includ optiuni de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. In cazul in care va asteptati sa comandati patine 65/70 R16 pentru toate anotimpurile, contactati operatorul de vanzari sau plasati o comanda la anvelopele online.

Sus to-top.png