Cauciucuri 65/70 R18

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare lucrator din transport stie ca, de dragul unei miscari confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 65/70 R18, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Timpul de aplicare este destul de important. Nepotrivirea anvelopelor pentru clima poate duce la un rezultat trist! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 65/70 R18?

Anvelope 65/70 R18 pentru vara

In Moldova, in mod traditional, se schimba anvelopele cand vine primavara. Vremea arata de obicei 9 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 65/70 R18 au multi parametri, se potrivesc climei din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafata drumului. Acest lucru ofera masinii o oprire sigura. 
  2. Controlul confortului. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe autostrada. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat va fi mai confortabil condusul.
  3. Acvaplanare excelenta. Si pentru a fi mai precis, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Regiunea noastra se remarca printr-o cantitate mare de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv, aceste proprietati ar trebui luate in considerare.

Anvelope 65/70 R18 pentru iarna

Cand temperatura scade sub cinci °C, este important sa schimbati anvelopele pentru perioada de iarna.. Anvelopele de iarna 65/70 R18 este un compus special conceput. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Internet magazinul nostru aduce produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model incastrat. Acest tip se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Perioada de functionare. Cu o depozitare adecvata, razele vor rezista multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine din produse de la furnizori de incredere!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 65/70 R18!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 65/70 R18

Contrar prejudecatilor, cauciucuri all-season 65/70 R18 nu sunt facute pentru a se misca tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10°C. Adesea sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti includ caracteristici de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema intretinerii unui al doilea set de roti, acum puteti folosi doar 1. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 65/70 R18, contactati managerul de vanzari sau plasati o comanda online.

Sus to-top.png