Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Latimea
Inaltimea
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Procura anvelope cu caracteristici R19 in Republica Moldova

O selectie impresionanta de anvelope pentru automobil de calitate marcii populare, gasiti in catalogul nostru online. Anvelope auto de dimensiunea recomandabila pentru autovehiculul Dvs veti gasi pe situl nostru. Va intilnim de asemenea cu bogatia sortimentului si cu un cost atractiv.

Cum sa cititi valorile dimensiunilor anvelopelor?

Pe suprafata laterala a anvelopei observati un numar anumit de caractere si litere. El incheie tot materialul despre anvelopa. Sunt 3 cantitati cele mai importante care absolut toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in consideratie cauciucul cu parametri - R19:

  • 1 denumire este latimea anvelopei in milimetri.
  • A 2 denumire este inaltimea anvelopei. Aceasta marime indica raportul dintre indelungarea profilului si latimea in procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor socotesc in mod eronat ca, acest simbol constituie raza. Acesta este parametrul unei anvelope auto ce are un cordon radiar.
  • Cifra de dupa R - valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti dimensiunea potrivita?

In actul tehnic a vehiculului exista un certificat cu elemente anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest certificat poate fi obtinut si din cauciucurile instalate pe transportul rutier. Daca intampinati greutati in alegere sau aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa alegeti varianta cea mai optima. Vindem doar produse de calitate .

Sus