Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Brand
Latimea
Inaltimea
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cumpara anvelope auto cu caracteristici R20 in Republica Moldova

O selectie minunata de anvelope auto de calitate marcii de incredere, gasiti pe situl nostru. Anvelope de dimensiunea convenabila exact pentru vehiculul Dvs veti gasi in magazinul nostru online. Va intilnim in plus cu multimea sortimentului si cu un pret acceptabil.

Cum sa intelegeti marcajele formatului anvelopelor?

Pe partea laterala a anvelopei observati un numar anumit de semne si litere. El concluzioneaza toate informatiile despre cauciuc. Exista trei cantitati cele mai importante care toti proprietarii de autovehicul ar trebui sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont anvelopele cu valorile - R20:

  • 1 valoare e latimea anvelopei in milimetri.
  • A 2 valoare e proportionalitatea anvelopei. Aceasta dimensiune arata legatura intre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor socotesc in mod gresit ca, aceasta litera marcheaza raza. Acesta e caracteristica unei anvelope de masina care are o centura radiala.
  • Numarul de dupa R este valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti parametrul potrivit?

In documentarea tehnologica a automobilului exista un document cu parametrii anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest document poate fi primit si din anvelopele disponibile pe automobil. In caz ca intilniti probleme in selectare si aveti nevoie de referinte suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa selctati optiunea cea mai acceptabila. Oferim exclusiv produse originale.

Sus